ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η παρουσία μας εδραιώθηκε στο χώρο του catering το 2007.Η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι πρωτότυπες ιδέες και η γνώση των πιο απαιτητικών events, συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής ή κοινωνικής εκδήλωσης.Γάμος, Βάπτιση, Παιδικά Party, εταιρικές εκδηλώσεις, Brunch και σίτιση επαγγελματικών χώρων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας.

H φαντασία, η τέχνη και η έμπνευση βρίσκονται στο επίκεντρο του οράματος του Δαγκλής Catering, τιμώντας την Ελληνική γαστρονομική παράδοση και ταυτόχρονα περικλείοντας νέες γεύσεις και τεχνικές. Η ειλικρινής επικοινωνία και η ομαδική εργασία, αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας μας – δημιουργώντας όχι μόνο ένα απλό event, αλλά μια συνολική εμπειρία εστίασης!

Καλωσορίζουμε την οποιαδήποτε πρόκληση και εγγυόμαστε την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Άλλωστε, στο Δαγκής Catering, η επιτυχία του οποιουδήποτε event σας, είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι:

  • Να συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα, το πάθος και τον επαγγελματισμό σε ό,τι κάνουμε.
  • Να υλοποιούμε το όραμά σας
  • Να επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση των οποιωνδήποτε αναγκών του πελάτη μας.

​Η Δαγκλής Catering στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δ.Δ. Νέας Χαραυγής Κοζάνης, η υψηλή ποιότητα σε επίπεδο πρώτων υλών, τελικών προϊόντων αλλά και ανθρώπινου δυναμικού διασφαλίζεται με τον βέλτιστο τρόπο μέσα από την εφαρμογή ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα  ISO.

Η έκταση των προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούμε να παρέχουμε ανανεώνεται συνεχώς και περιορίζεται μόνο στη φαντασία σας!