Οι Υπηρεσίες μας

Η παρουσία μας εδραιώθηκε στο χώρο του catering το 2007.Η προσωπική φροντίδα,  η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι πρωτότυπες ιδέες και η γνώση των πιο απαιτητικών events, συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής ή κοινωνικής εκδήλωσης.Γάμος, Βάπτιση, Παιδικά Party, εταιρικές εκδηλώσεις, Brunch και σίτιση επαγγελματικών χώρων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας.

CATERING ΓΑΜΟΥ

O γάμος σας είναι η σημαντικότερη ήμερα της ζωής σας.
Πρέπει να είναι όπως την έχετε ονειρευτεί και να μείνει αξέχαστη σ’ εσάς, στην οικογένεια σας και στους καλεσμένους σας.

CATERING ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η βάπτιση του μικρού σας αγγελούδι είναι μία ξεχωριστή ευκαιρία για εσάς! Επιθυμία σας, οι ιδανικές συνθήκες γεύσης για τους καλεσμένους σας.

CATERING ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ετοιμάζουμε υπέροχες ποικιλίες γεύσεων για coffee & lunch breaks καθώς και προσεγμένα πιάτα της αρεσκείας για εταιρικά γεύματα…

CATERING PARTY’S

Οργανώστε κάτι μοναδικό για την ξεχωριστή σας ημέρα, είτε αυτή είναι γιορτή είτε είναι γενέθλια, γιορτή, επέτειος ή ακόμα και ένα απλό party μεταξύ φίλων.